Marmaris Orman Yangını / Marmaris'te yerleşim yerlerine yakın noktadaki orman ... - Tarım ve orman bakanı bekir pakdemirli, muğla'nın marmaris ilçesinde orman yangınıyla ilgili son bilgiyi paylaştı.

Marmaris Orman Yangını / Marmaris'te yerleşim yerlerine yakın noktadaki orman ... - Tarım ve orman bakanı bekir pakdemirli, muğla'nın marmaris ilçesinde orman yangınıyla ilgili son bilgiyi paylaştı.. Marmaris'te çıkan orman yangınına, havadan ve karadan müdahale ediliyor. Muğla'nın marmaris ilçesinde orman yangını çıktı. Karacasöğüt mahallesi altınsivri mevkii orman yangını gözetleme kulesi yakınındaki ormanlık alanda, henüz belirlenemeyen nedenle yangın başladı. Muğla'nın marmaris ilçesinde orman yangını çıktı. Muğla'nın marmaris i̇lçesi'nde, i̇çmeler mahallesi asparan mevkisindeki ormanlık alanda bugün saat 14.30 sıralarında yangın çıktı.

Yangına havadan ve karadan müdahale sürerken, bölgeye çevre illerden helikopter desteği. Muğla'nın marmaris ilçesinde çıkan orman yangınına müdahale ediliyor. Havadan ve karadan müdahaleyle söndürülen yangında 1. İçmeler mahallesi yakınlarında henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan yangında dumanlar yükselirken, o anlar vatandaşların kameralarına yansıdı. Muğla'nın marmaris ilçesinde çıkan orman yangını havadan ve karadan müdahaleyle söndürüldü.

Marmaris'te orman yangını
Marmaris'te orman yangını from www.adaletbiz.com
Tarım ve orman bakanı bekir pakdemirli \'marmaris'teki orman yangını kontrol altına alınmıştır\' dedi. Marmaris'teki yangından acı haber de geldi. Tarım ve orman bakanı bekir pakdemirli, muğla'nın marmaris ilçesinde orman yangınıyla ilgili son bilgiyi paylaştı. 328 personelimiz görev yaptı ve şu an itibarıyla yangını kontrol altına almış durumdayız. Ekipler havadan ve karadan yangına müdahale ediyor. Muğla'nın marmaris ilçesi taşhan mevkisinde başlayan orman yangınını söndürmek için bölgedeki tüm ekipler yangına sevk edildi. Muğla orman bölge müdürlüğü'ne bağlı ekipler, yangın bölgesine sevk edildi. Muğla'nın marmaris ilçesinde meydana gelen orman yangınına ekipler tarafından müdahale ediliyor.

Muğla'nın marmaris ilçesi taşhan mevkisinde başlayan orman yangınını söndürmek için bölgedeki tüm ekipler yangına sevk edildi.

Muğla'nın marmaris ilçesinde ormanlık alanda yangı çıktı. Marmaris aksaz'da bugün saat 15.45 sıralarında, henüz belirlenemeyen bir sebeple orman yangını çıktı. Muğla orman bölge müdürlüğü'ne bağlı ekipler, yangın bölgesine sevk edildi. Muğla'nın marmaris ilçesinde meydana gelen orman yangınına ekipler tarafından müdahale ediliyor. Marmaris'in hisarönü mahallesi bördübet mevkisinde bugün öğleden sonra orman yangını başladı. Muğla'nın marmaris ilçesinde çıkan orman yangınına müdahale ediliyor. Marmaris'te çıkan orman yangınına, havadan ve karadan müdahale ediliyor. Yangını bir an önce söndürmek için tüm ekipler var güçleriyle çalışmaktadır. Marmaris'te yerleşim yerlerine yakın bir bölgede orman yangını çıktı. Marmaris ile i̇çmeler kara yolu üzerindeki pamucak mevkisinde, orman alanında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Tarım ve orman bakanı bekir pakdemirli, muğla'nın marmaris ilçesinde orman yangınıyla ilgili son bilgiyi paylaştı. Muğla'nın marmaris ilçesinde sabah saatlerinde çıkan orman yangını saat 15:00 sıralarında kontrol altına alındı. Yangına havadan ve karadan müdahaleye başlandı.

Muğla'nın marmaris ilçesinde orman yangını çıktı! Muğla'nın marmaris ilçesinde orman yangını çıktı. Sarp ve dağlık arazideki yangın, rüzgarın da etkisiyle kısa sürede yayıldı. Muğla'nın marmaris i̇lçesi'nde, i̇çmeler mahallesi asparan mevkisindeki ormanlık alanda bugün saat 14.30 sıralarında yangın çıktı. Havadan ve karadan müdahaleyle söndürülen yangında 1.

Marmaris'te orman yangını! Felaketi plajdan izlediler
Marmaris'te orman yangını! Felaketi plajdan izlediler from i.tv100.com
Yangına havadan ve karadan müdahale sürerken, bölgeye çevre illerden helikopter desteği. Orman içinde madde bağımlılarının çıkardığı sanılan yangın, yaklaşık 1 dönüm alanda etkili oldu. Tarım ve orman bakanı bekir pakdemirli, muğla'nın marmaris ilçesinde orman yangınıyla ilgili son bilgiyi paylaştı. Muğla'nın marmaris ilçesi beldibi mahallesi'ndeki ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Muğla'nın marmaris ilçesinde orman yangını çıktı. Bölgeye hareket eden ekiplerin yangını söndürme çalışmaları devam ediyor. Aniden gelen aşırı sıcaklar bölgemizde orman yangını riskini de beraberinde getirdi. Muğla'nın marmaris ilçesinde henüz nedeni bilinmeyen bir sebeple orman yangını çıktı.

Muğla'nın marmaris ilçesinde çıkan orman yangınına müdahale ediliyor.

Bölgeye hareket eden ekiplerin yangını söndürme çalışmaları devam ediyor. Muğla'nın marmaris ilçesinde çıkan yangında 5 hektar kızılçam ormanı küle döndü. Muğla'nın marmaris ilçesinde çıkan orman yangını havadan ve karadan müdahaleyle söndürüldü. Havadan ve karadan müdahaleyle söndürülen yangında 1. İçmeler mahallesi yakınlarında henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan yangında dumanlar yükselirken, o anlar vatandaşların kameralarına yansıdı. Tarım ve orman bakanı bekir pakdemirli \'marmaris'teki orman yangını kontrol altına alınmıştır\' dedi. Marmaris'te çıkan orman yangınına, havadan ve karadan müdahale ediliyor. Karacasöğüt mahallesi, orman yangın kulesi mevkisindeki ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. İlçede yerleşim yerlerine yakın bir bölgede başlayan orman yangını kontrol altına alınmaya çalışılıyor. Marmaris'teki yangından acı haber de geldi. Muğla'nın marmaris ilçesi hisarönü mevkisinde saat 15.30 sıralarında başlayan orman yangını devam ediyor. Muğla'nın marmaris ilçesinde orman yangını çıktı. Beldibi mahallesi'ndeki ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

Aniden gelen aşırı sıcaklar bölgemizde orman yangını riskini de beraberinde getirdi. Yangına havadan ve karadan müdahaleye başlandı. Marmaris'te çıkan orman yangınına, havadan ve karadan müdahale ediliyor. Muğla'nın marmaris ilçesinde çıkan orman yangınına müdahale ediliyor. Karacasöğüt mahallesi, orman yangın kulesi mevkisindeki ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

Marmaris'te orman yangını; plajdakiler korkuyla izledi (2 ...
Marmaris'te orman yangını; plajdakiler korkuyla izledi (2 ... from sonsoz.com.tr
Muğla'nın marmaris ilçesi hisarönü mevkisinde saat 15.30 sıralarında başlayan orman yangını devam ediyor. Muğla'nın marmaris ilçesinde orman yangını çıktı. Muğla'nın marmaris ilçesi taşhan mevkisinde başlayan orman yangınını söndürmek için bölgedeki tüm ekipler yangına sevk edildi. Marmaris'te çıkan orman yangınına, havadan ve karadan müdahale ediliyor. Bölgeye hareket eden ekiplerin yangını söndürme çalışmaları devam ediyor. Muğla'nın marmaris ilçesinde orman yangını çıktı! Karacasöğüt mahallesi altınsivri mevkii orman yangını gözetleme kulesi yakınındaki ormanlık alanda, henüz belirlenemeyen nedenle yangın başladı. Muğla'nın marmaris ilçesinde çıkan yangında 5 hektar kızılçam ormanı küle döndü.

Karacasöğüt mahallesi altınsivri mevkii orman yangını gözetleme kulesi yakınındaki ormanlık alanda, henüz belirlenemeyen nedenle yangın başladı.

Yangına müdahale eden bir görevli şehit oldu. Edinilen bilgiye göre, marmaris ilçesi aktaş mevkii'nde saat 17.30 sıralarında orman yangını çıktı. Muğla orman bölge müdürlüğü'ne bağlı ekipler, yangın bölgesine sevk edildi. Muğla'nın marmaris ilçesinde orman yangını çıktı! Sarp ve dağlık arazideki yangın, rüzgarın da etkisiyle kısa sürede yayıldı. Marmaris ile i̇çmeler kara yolu üzerindeki pamucak mevkisinde, orman alanında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Muğla'nın marmaris ilçesinde orman yangını çıktı. Orman içinde madde bağımlılarının çıkardığı sanılan yangın, yaklaşık 1 dönüm alanda etkili oldu. Muğla'nın marmaris ilçesinde orman yangını çıktı. Muğla'nın marmaris ilçesi hisarönü mevkisinde saat 15.30 sıralarında başlayan orman yangını devam ediyor. Marmaris'te yerleşim yerlerine yakın bir bölgede orman yangını çıktı. Muğla'nın marmaris ilçesinde çıkan orman yangınına müdahale ediliyor. Söndürme çalışmalarına katılanlar, gözyaşlarını tutamadı.

Yangına havadan ve karadan müdahaleye başlandı marmaris yangın. Muğla'nın marmaris ilçesinde çıkan yangında 5 hektar kızılçam ormanı küle döndü.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook